Kedves Foltvarrók!

Nagy örömünkre szolgál hogy 2021.09.10-12 között megrendezésre kerülhet Pilisvörösváron az Országos Foltvarró Fesztivál. Az OFF elmaradhatatlan eseménye a több témában meghirdetett foltvarró tanfolyam. Az alábbi táblázatba foglaltuk a rendezvény ideje alatti tanfolyamokat, segítséget nyújtva ezzel a saját programjaitok megszervezéséhez:

Tanfolyamok helyszíne: Pilisvörösvár Művészetek háza (2085 Pilisvörösvár Fő utca 127.) , valamennyi tanterem az emeleten van, de az épületben lift működik.
Jelentkezési határidő: 2021.07.31.
A tanfolyamon való résztvevők száma korlátozott ezért kérjük, hogy a részvételi szándék esetén a jelentkezési lapot aláírva, a részvételi díj befizetésével egyidejűleg küldjétek meg a krauszne.erika@foltvarro.hu e-mail címre.

Magyar Foltvarró Céh számlaszáma: OTP 11703006-20410559
A megjegyzésbe kérjük feltüntetni  a tanfolyami résztvevő nevét/céh tagsági számát, oktató nevét

5 főnél kevesebb jelentkező esetén a tanfolyamot nem tartjuk meg.

A jelentkezések feldolgozása folyamatosan történik, az érintettek számára jelezni fogjuk ha az adott tanfolyamra már nem tudjuk elfogadni a jelentkezését illetve a fb-on és a honlapon is jelezzük ha betelt egy tanfolyam.

A jelentkezési határidőt követően küldjük meg részetekre az egyes tanfolyamokhoz kapcsolódóan az  előkészületi listát az anyag csomagok egyeztetéséhez az oktató elérhetőségét (amennyiben a tanfolyam díja azt nem tartalmazza) melyik teremben lesz az oktatás egyéb hasznos információkat.

Sétálójegy az előzetesen megvásárolt jegyek függvényében korlátozott számban még a helyszínen is vásárolható lesz.

Az OFF idejet alatt a MFC Adatvédelmi szabályzatában foglaltak figyelembevételével fotó ill. hang-, vagy videofelvétel készülhet. Adataitokat a tanfolyammal kapcsolatban kezeljük és tároljuk továbbá a tanfolyamok oktatóinak kérésre továbbíthatjuk.

Kérjük, hogy a tanfolyamokra annak tudatában jelentkezzetek, hogy amennyiben a járványügyi helyzet előírja az OFF rendezvényeinek helyszínén (Pilisvörösvár Műv.ház és Zeneiskola) a Védettségi igazolvány bemutatását, akkor azt kérésre az arra kijelölt személynek a helyszínen be tudjátok mutatni.

Az EQA Picture Exchange lezárult, készüljetek a „KINCS, AMI KÖRÜLVESZ” pályázatunkra, jelentkezési határidő: 2021.07.25. bővebb információt az OFF -ról, pályázatokról itt találtok:

katt ide
OFF

Szeretettel várunk benneteket!

MFC Vezetőség