Növényi alapú festési folyamat

Mivel a sikeres növényi alapú festés hosszadalmas előkészületet igényel, a helyszínen a folyamat második felét lehet végignézni, de természetesen a készülődésről is fogok mesélni. Bemutatom, hogyan lehet a büdöskével – különböző adalékanyagok segítségével – tucatnyi árnyalatot előállítani. A résztvevők azt is végig nézhetik, hogyan készül a levélnyomatos textília, aminek a foltvarrásban is sokféle felhasználása lehet.

Tanfolyamok ideje:
2021.09.10. péntek 12-18 óra
2021.09.11. szombat 12-18 óra
2021.09.12. vasárnap 9-15 óra
Tanfolyamok helyszíne: Pilisvörösvár Művészetek háza (2085 Pilisvörösvár Fő utca 127.) , valamennyi tanterem az emeleten van, de az épületben lift működik.
Jelentkezési határidő: 2021.08.20.
Sétálójeggyel vehető igénybe, mely egyszeri belépésre (korlátlan benntartózkodásra jogosít) egy tanfolyamra érvényes:
– céhtagoknak 2.800,-
– nem céhtagoknak 3.500,-

Részvételi szándék esetén a jelentkezési lapot aláírva, a részvételi díj befizetésével egyidejűleg küldjétek meg a krauszne.erika@foltvarro.hu e-mail címre.

Magyar Foltvarró Céh számlaszáma: OTP 11703006-20410559
A megjegyzésbe kérjük feltüntetni a tanfolyami résztvevő nevét/céh tagsági számát, oktató nevét/melyik napra jelentkezik

Sétálójegy az előzetesen megvásárolt jegyek függvényében korlátozott számban még a helyszínen is vásárolható lesz.

Az OFF idejet alatt a MFC Adatvédelmi szabályzatában foglaltak figyelembevételével fotó ill. hang-, vagy videofelvétel készülhet. Adataitokat a tanfolyammal kapcsolatban kezeljük és tároljuk továbbá a tanfolyamok oktatóinak kérésre továbbíthatjuk.

Kérjük, hogy a tanfolyamokra annak tudatában jelentkezzetek, hogy amennyiben a járványügyi helyzet előírja az OFF rendezvényeinek helyszínén (Pilisvörösvár Műv.ház és Zeneiskola) a Védettségi igazolvány bemutatását, akkor azt kérésre az arra kijelölt személynek a helyszínen be tudjátok mutatni.