Táska díszítése perzsa applikációval

Idén hosszú lesz a nyár, szeptemberben sem lesz késő egy szép, vidám, virágmintás táskát varrni.

De aki nem ilyent szeretne, annak ott vannak az őszi vagy téli színek.

A tanfolyam arra ad lehetőséget, hogy többféle fazonból válogatva megvarrjuk a táska elején lévő perzsa applikációt, kiszabjuk a táska részeit, amit majd otthon mindenki összeállít és készre varr. Így nem kell varrógép, egyszerűen utazhatunk.

Amit itt bemutatok, az egy csipke oldalú egyszerű táska, de mindenki olyant varr, amilyent szeretne, akár otthon ki lehet előre gondolni, melyik fazon a befutó, melynek elejére elkészülhet a tanfolyamon a minta.

A jelentkezőknek elküldöm a részletes tudnivalókat, anyagszükségletet, szabásmintát.

Tanfolyam ideje (6 óra): 2021.09.10. péntek 12-18 óra

Tanfolyamok helyszíne: Pilisvörösvár Művészetek háza (2085 Pilisvörösvár Fő utca 127.) , valamennyi tanterem az emeleten van, de az épületben lift működik.
Jelentkezési határidő: 2021.08.20.
Részvételi díj
– céhtagoknak 6.500,-
– nem céhtagoknak 7.500,-
Anyagcsomag különdíj ellenében igényelhető.

A tanfolyamon való résztvevők száma max. 15 fő ezért kérjük, hogy a részvételi szándék esetén a jelentkezési lapot aláírva, a részvételi díj befizetésével egyidejűleg küldjétek meg a krauszne.erika@foltvarro.hu e-mail címre.

Magyar Foltvarró Céh számlaszáma: OTP 11703006-20410559
A megjegyzésbe kérjük feltüntetni a tanfolyami résztvevő nevét/céh tagsági számát oktató nevét.

5 főnél kevesebb jelentkező esetén a tanfolyamot nem tartjuk meg.

A jelentkezések feldolgozása folyamatosan történik, az érintettek számára jelezni fogjuk ha az adott tanfolyamra már nem tudjuk elfogadni a jelentkezését illetve a fb-on és a honlapon is jelezzük ha betelt egy tanfolyam.

A jelentkezési határidőt követően küldjük meg részetekre az egyes tanfolyamokhoz kapcsolódóan az előkészületi listát, melyet az oktatótól fogtok megkapni illetve ha igényeltek anyagcsomagot ezt vele tudjátok a továbbiakban egyeztetni melyik teremben lesz az oktatás egyéb hasznos információkat.

Az OFF idejet alatt a MFC Adatvédelmi szabályzatában foglaltak figyelembevételével fotó ill. hang-, vagy videofelvétel készülhet. Adataitokat a tanfolyammal kapcsolatban kezeljük és tároljuk továbbá a tanfolyamok oktatóinak kérésre továbbíthatjuk.

Kérjük, hogy a tanfolyamokra annak tudatában jelentkezzetek, hogy amennyiben a járványügyi helyzet előírja az OFF rendezvényeinek helyszínén (Pilisvörösvár Műv.ház és Zeneiskola) a Védettségi igazolvány bemutatását, akkor azt kérésre az arra kijelölt személynek a helyszínen be tudjátok mutatni.