Portréábrázolás

A tanfolyamon a fotorealisztikus portré ábrázolásnak egy speciális változatával ismerkedhetnek meg a résztvevők. Egy egyszerűbb női portréfotót válaszottam
alapul, amit textilbe fogunk átültetni. A technikához nem lesz szükség varrógépre, mert a quilet kézi applikálással készítjük el. Mindenki kapni fog egy fotó-
másolatot, megbeszéljük részletesen hogyan kell előkészíteni a képet az applikáláshoz, hogyan varrjuk egymáshoz a kis foltokat, hogy a végén egy sejtelmesen mosolygó női arcot kapjunk. A technikai alapjait 2019-ben az Európai Patchwork Találkozón sajátítottam el. Ha többet szeretnél róla tudni nézd meg a beszámolómat a 2021/2 Hírfoltok 20. oldalán. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Tanfolyam ideje (2*6 óra):

2021.09.10. péntek 12-18 óra és 2021.09.11. szombat 12-18 óra

Tanfolyamok helyszíne: Pilisvörösvár Művészetek háza (2085 Pilisvörösvár Fő utca 127.) , valamennyi tanterem az emeleten van, de az épületben lift működik.
Jelentkezési határidő: 2021.08.20.
Részvételi díj
– céhtagoknak 17.000,-
– nem céhtagoknak 18.000,-
A tanfolyamhoz az oktató biztosítja az anyagcsomagot, melyet a részvételi díj már tartalmaz.

A tanfolyamon való résztvevők száma max. 10 fő ezért kérjük, hogy a részvételi szándék esetén a jelentkezési lapot aláírva, a részvételi díj befizetésével egyidejűleg küldjétek meg a krauszne.erika@foltvarro.hu e-mail címre.

Magyar Foltvarró Céh számlaszáma: OTP 11703006-20410559

A megjegyzésbe kérjük feltüntetni a tanfolyami résztvevő nevét/céh tagsági számát, oktató nevét

5 főnél kevesebb jelentkező esetén a tanfolyamot nem tartjuk meg.

A jelentkezések feldolgozása folyamatosan történik, az érintettek számára jelezni fogjuk ha az adott tanfolyamra már nem tudjuk elfogadni a jelentkezését illetve a fb-on és a honlapon is jelezzük ha betelt egy tanfolyam.

A jelentkezési határidőt követően küldjük meg részetekre az egyes tanfolyamokhoz kapcsolódóan az

  • előkészületi listát
  • melyik teremben lesz az oktatás
  • egyéb hasznos információkat.

Az OFF idejet alatt a MFC Adatvédelmi szabályzatában foglaltak figyelembevételével fotó ill. hang-, vagy videofelvétel készülhet. Adataitokat a tanfolyammal kapcsolatban kezeljük és tároljuk továbbá a tanfolyamok oktatóinak kérésre továbbíthatjuk.

Kérjük, hogy a tanfolyamokra annak tudatában jelentkezzetek, hogy amennyiben a járványügyi helyzet előírja az OFF rendezvényeinek helyszínén (Pilisvörösvár Műv.ház és Zeneiskola) a Védettségi igazolvány bemutatását, akkor azt kérésre az arra kijelölt személynek a helyszínen be tudjátok mutatni.