Ívesen, szabadon

Három-négyféle módon, improvizatívan varrt blokkokból fogunk összeállítani egy asztalközepet. Garantáltan nem lesz két egyforma darab a végén. Jelszavam: „Csak a körkés!!!” Az improv technika elmaradhatatlan kelléke.

Tanfolyam ideje (6 óra): 2021.09.12. vasárnap 9-15 óra
Tanfolyamok helyszíne: Pilisvörösvár Művészetek háza (2085 Pilisvörösvár Fő utca 127.) , valamennyi tanterem az emeleten van, de az épületben lift működik.
Jelentkezési határidő: 2021.08.20.
Részvételi díj
– céhtagoknak 6500,-
– nem céhtagoknak 7.500,-
Anyagcsomag különdíj ellenében igényelhető.

A tanfolyamon való résztvevők száma max. 15fő ezért kérjük, hogy a részvételi szándék esetén a jelentkezési lapot aláírva, a részvételi díj befizetésével egyidejűleg küldjétek meg a krauszne.erika@foltvarro.hu e-mail címre.

Magyar Foltvarró Céh számlaszáma: OTP 11703006-20410559
A megjegyzésbe kérjük feltüntetni  a tanfolyami résztvevő nevét/céh tagsági számát, oktató nevét.

5 főnél kevesebb jelentkező esetén a tanfolyamot nem tartjuk meg.

A jelentkezések feldolgozása folyamatosan történik, az érintettek számára jelezni fogjuk ha az adott tanfolyamra már nem tudjuk elfogadni a jelentkezését illetve a fb-on és a honlapon is jelezzük ha betelt egy tanfolyam.

A jelentkezési határidőt követően küldjük meg részetekre az egyes tanfolyamokhoz kapcsolódóan az előkészületi listátaz anyag csomagok egyeztetéséhez az oktató elérhetőségét melyik teremben lesz az oktatás egyéb hasznos információkat.

Az OFF idejet alatt a MFC Adatvédelmi szabályzatában foglaltak figyelembevételével fotó ill. hang-, vagy videofelvétel készülhet. Adataitokat a tanfolyammal kapcsolatban kezeljük és tároljuk továbbá a tanfolyamok oktatóinak kérésre továbbíthatjuk.

Kérjük, hogy a tanfolyamokra annak tudatában jelentkezzetek, hogy amennyiben a járványügyi helyzet előírja az OFF rendezvényeinek helyszínén (Pilisvörösvár Műv.ház és Zeneiskola) a Védettségi igazolvány bemutatását, akkor azt kérésre az arra kijelölt személynek a helyszínen be tudjátok mutatni.