Medál

Térj be hozzám egy rövid alkotásra és ígérem, hogy azonnal villoghatsz a barátnők előtt az új medáloddal. Bár a mondás azt tartja, ne játsz a tűzzel, én most mégis az ellenkezőjére buzdítok mindenkit. Aki ismer tudhatja, mindig próbálok egy kicsit extrát, valami újat mutatni. Tűzzománcozni fogunk. Sétálójeggyel térhetsz be hozzám és a nyakadban egy szép új, általad készített medállal távozhatsz. Belekóstolhatsz a szakma izgalmaiba. A zománc tartóssága miatt remekül kombinálható a textillel is. Elkészítése egyszerű, de annál izgalmasabb. Gyere és alkoss velem az OFF-on!

Tanfolyamok ideje:
2021.09.10. péntek 12-18 óra
2021.09.11. szombat 12-18 óra
2021.09.12. vasárnap 9-15 óra
Tanfolyamok helyszíne: Pilisvörösvár Művészetek háza (2085 Pilisvörösvár Fő utca 127.) , valamennyi tanterem az emeleten van, de az épületben lift működik.
Jelentkezési határidő: 2021.08.20.
Sétálójeggyel vehető igénybe, mely céhtagoknak 2.800,-Ft, nem céhtagoknak 3.500,-Ft.
Jelen tanfolyam esetében a sétáló jegy 1 db medál elkészítését foglalja magába, melynek ideje kb. 1 óra. A tanfolyam pontos időpontjára adott napon a terem bejáratánál kifüggesztett táblázatban tudsz majd helyet foglalni. Egy turnusban maximum 15 fő vehet részt.

Részvételi szándék esetén a jelentkezési lapot aláírva, a részvételi díj befizetésével egyidejűleg küldjétek meg a krauszne.erika@foltvarro.hu e-mail címre.

Magyar Foltvarró Céh számlaszáma: OTP 11703006-20410559
A megjegyzésbe kérjük feltüntetni a tanfolyami résztvevő nevét/céh tagsági számá, oktató nevét/melyik napra jelentkezik

Sétálójegy az előzetesen megvásárolt jegyek függvényében korlátozott számban még a helyszínen is vásárolható lesz.

Az OFF idejet alatt a MFC Adatvédelmi szabályzatában foglaltak figyelembevételével fotó ill. hang-, vagy videofelvétel készülhet. Adataitokat a tanfolyammal kapcsolatban kezeljük és tároljuk továbbá a tanfolyamok oktatóinak kérésre továbbíthatjuk.

Kérjük, hogy a tanfolyamokra annak tudatában jelentkezzetek, hogy amennyiben a járványügyi helyzet előírja az OFF rendezvényeinek helyszínén (Pilisvörösvár Műv.ház és Zeneiskola) a Védettségi igazolvány bemutatását, akkor azt kérésre az arra kijelölt személynek a helyszínen be tudjátok mutatni.