OFF 2021. szeptember 10-12. – PILISVÖRÖSVÁR

Kérjük, az OFF eseményeinek látogatóit, hogy abban a tudatban vegyenek részt a fesztiválon, hogy amennyiben a járványügyi helyzet előírja, az OFF rendezvényeinek helyszínein (Pilisvörösvár Művészetek Háza, Friedrich Schiller Gimnázium Zeneiskola, Vásártéri Német Nemzetiségi Általános Iskola) a védettségi igazolványt/esetleg a negatív Covid tesztet kérésre, az arra kijelölt személynek a helyszínen be tudja mutatni.

KIÁLLÍTÁSOK

OFF ÉTKEZÉS SZOMBAT-VASÁRNAP

Jelentkezés közvetlen a pilisvörösvári konyhára: konyha@pilisvorosvar.hu

SZOMBAT/VASÁRNAPI MENÜ

SZOMBAT ESTI VACSORA

Gilde étterem és panzió: 2021.09.11. (szombat) – 18:30, JELENTKEZÉSI LAP

VACSORA MENÜ

UTAZÁSI-SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

FŐ helyszín: Művészetek Háza,
Vásártér: Friedrich Schiller Gimnázium-Zeneiskola,
Nyitott műhely/Gyereksarok: Vásártéri Német Nemzetiségi Általános Iskola

EQA PICTURE EXCHANGE 2021

2021-es EQA online pályázat – FÉNYKÉP CSEREBERÉ-nek az volt a célja, hogy kulturális és nyelvi határokon átívelően népszerűsítse a foltvarrást. Ebben a pályázatban kétnemzetiségű csoportok jöttek létre, amelyek vizuálisan kapcsolódtak össze. Kis híján 350 résztvevő indult a pályázaton, köztük 28 magyar foltvarró is. Az EQA akció 2021. június 30-án zárta kapuit, azóta már az 1-40 alkotást is láthatjuk online……..

ITT

Továbbá, a 2021-es Fénykép cserebere projekt kapcsán a Céh felkérte a pályázatra jelentkező társait mutassák meg, az utat képekben, ahogy a fènyképek feléből, illetve társaik fényképének feléből elkészültek a quiltek. Szenzációs történetek születtek, fázisfotókkal együtt.

Most már nem titok, mutatjuk is két kedves foltvarrónk munkáját:

PILISVÖRÖSVÁR – PROGRAM

A NŐ- Akinek csak megszületni volt könnyű… Esemény kezdése: 2021. szeptember 11. (szombat) 19.00, Helyszín: Városi Könyvtár Pilisvörösvár

A NŐ
Jegy ára: 2990 Ft

Sztárek Andrea és Koós Réka zenés színházi estje.
Nőkről, nem csak Nőknek!
Fiataloknak, időseknek, szingliknek, családanyáknak, nagymamáknak, barátnőknek.
A művésznők a női lét szerepét, fontosságát viszik színpadra, születéstől a felnőtté válásig, az anyaságon át a nagymamaságig.
Mindezt rengeteg humorral, nevetéssel csodálatos, ismert slágerekkel fűszerezve. (Cserháti Zsuzsa – Árva fiú, Cserháti Zsuzsa – Édes kisfiam, Mamma mia egyveleg…)
Miért jó Nőnek lenni?
Mi a Nő szerepe egy házasságban? A BOLDOGÍTÓ IGEN kimondása után, nyugodtan hátradőlhetünk, hiszen szeretett férjünk minden terhet levesz a vállunkról. Mos, főz, takarít, gyermeket nevel…eközben, mi Nők, kényelmesen élvezzük a gondtalan életet. Ismer valaki ilyet? Nah mi nem, de, elmeséljük, hogyan néz ki ez a valóságban.

JEGYVÁSÁRLÁS

ŐSZI TÁBOR Orosháza Gyopárosfürdő –  2021. október 15-17.

Helyszín: 5900 Orosháza Gyopárosi út 3, Alföld Gyöngye Hotel és Konferencia Központ

A vezetőség a sok ötlet közül a klasszikus Drezdai tányér blokkot választotta a tábor témájának. A táborban kézi és gépi varrásra is lesz lehetőség, varrógépet ha tudtok hozzatok, korlátozott számban tudunk biztosítani.
Hozd magaddal EQA fénykép csereberére készített quilted, illetve ha megkaptad a másik felét azt is, vagy bármilyen kedvenc munkádat, amit megmutatnál mindenkinek, megújulásért kiáltó mellényt/farmert. A résztvevőknek a tábor előtt előkészületi listát küldünk. További részletekért figyeljétek a CÉH internetes felületeit!

TÁBOR RÉSZVÉTELI DÍJ
Céhtagoknak: 40.800,-Ft.
Nem céhtagoknak: 45.800,-Ft
Hozzátartozóknak: 25.800,-Ft

A szobaár tartalmazza: svédasztalos reggelit, svédasztalos meleg vacsorát. Fürdőbelépő péntekre és szombatra.

Lehetőség van ebédre egyénileg a hotel éttermében.

(A táplálkozási allergiákat, étkezési szokásokat, diétát figyelembe veszik.)
Elhelyezés 2-3 ágyas szobákban. Családtagokat szívesen fogadnak.

Közlekedés: Orosháza megközelíthető busszal, vonattal, autóval M5 autópályán, Kiskunfélegyháza – Orosháza útvonalon.

A tömegközlekedéssel érkezőket mikrobusszal segítik érkezéskor és távozáskor.

Varrógépcentrum ajánlata

bernette 05 ACADEMY varrógép

Megérkezett a bernette újdonsága, mely számos nagyszerű funkciójával, 30 beépített öltésével és erős motorjával áll a rendelkezésedre, hogy pillanatok alatt megvalósíthasd még a legmerészebb ötleteidet is.
3 év garancia, fém alkatrészek
• stretch programok
• tűbefűző
• öltéshossz és szélesség állítás
• szabadkar
• talpnyomás állítás
• egylépéses automata gomblyukazás
• rátolható varróasztal

Tartozékok
cikk-cakk talp, cipzár talp, rejtett cipzár talp, szegő talp, gombfelvarró talp, gomblyukazó talp, árokban tűző talp, nyitott applikáló talp, overlock talp, rejtett öltés talp, stoppoló, szabad gépi tűzőtalp, teflon talp
A további részleteket itt találod meg!

JUKI Magyarország ajánlata

Találkozzunk ismét az Országos Foltvarró Fesztiválon!

Készülünk Nektek sok sok újdonsággal és meglepetéssel.
Idén is elhozzuk sokak nagy kedvencét a hosszú karos JUKI TL-2200QVP szabadtűző varrógépünket, amelyet ki is próbálhattok a helyszínen.
Kis hazánkban először az Országos Foltvarró Fesztiválon bemutatkozik a JUKI két új csúcskategóriás varrógépe a HZL-NX7 és a HZL-DX7!
Szeretnéd kipróbálni a többi háztartási varrógépünket is?
Erre is lesz lehetőséged a rendezvényen!
Mi már nagyon várjuk!
Találkozzunk Pilisvörösváron! J

JUKI háztartási varrógépeinkről további részletekért látogassatok el weboldalunkra:
https://www.jukimagyarorszag.hu/gepekhaztartasi/

TÓTÁGAS KREATÍV ajánlata

Feldobnád a ruhatárad?

Mit szólsz egy Instant táskához, amit néhány óra alatt könnyedén megvarrhatsz?

  • részletes útmutató minden lépésről

  • gyakorlat nélkül is meg tudod csinálni

  • egyszerű és szupergyors

A barátnők meg csak hadd irigykedjenek…

Instant táska ingyenes elkészítési útmutató
Itt nézhetsz körül nálunk: Tótágas Kreatív Hobbi Webáruház

Hobbyművész-Művészellátó ajánlata

Hozzánk már megérkezett a karácsony!

Üllői úti Hobbyművész üzletünkben vagy webáruházunkban kedvedre válogathatsz karácsonyi anyagaink közül a készlet erejéig!

A Céh tagoknak 15% kedvezményt adunk patchwork anyagainkra és flízeinkre!
Online rendelés esetén webáruházunkban a rendelés összegzésénél a megjegyzésbe kell beírni a tagsági számot az MFC megjelöléssel. A kedvezményt a rendelés még nem tartalmazza, azt a számla kiállításakor fogjuk megadni.
Az Üllői út 30-ban lévő üzletünkben személyes vásárlásnál csak a MFC tagsági igazolványt kell felmutatni a pénztárban.

Pilisvörösváron az OFF-on is ott leszünk új anyagainkkal!

Készülj velünk a karácsonyra már most!!

Sulyok Levente ajánlata

Butika ajánlata

„A Butika webáruház nagy szeretettel vár minden „foltbolondot” szépséges amerikai designer patchwork pamutvásznakkal.

https://www.butika.hu/vasznak

Méteráru kínálatunkban található továbbá textilbőr és parafa anyag is.

Bőséges választékot kínálunk német Freudenberg flízekből, közbélésekből, táska merevítőkből, szivacs bélésekből és vetexekből: https://www.butika.hu/flizek-vatelinek-kozbelesek-textil-ragasztok

Találsz nálunk továbbá tömőanyagot a rongybabáidhoz is.  Kicsi, közepes, nagy, szögletes, kerek-forgatható sőt összecsukható vágólapot is kinálunk neked Prym-Omnigrid márkában. Rövid vagy hosszú, téglalap vagy négyzet, sőt akár háromszög vonalzó is kapható nálunk, szintén Prym-Omnigrid. 28mm-estől 60mm-esig mindeféle körkés megtalálható kinálatunkban, sőt körző fazon és szike is, ezek mind Prym-Olfa vagy Prym-KAI kések. Akármilyen eszközre is lenne szükséged munkádhoz, keres fel mindket, mindent megteszünk, hogy segítsük álmodat megvalósítani.

https://www.butika.hu/patchwork-varras

Kövesd a blogunkat (https://www.butika.hu/blog) és a youtube csatornánkat (https://www.youtube.com/channel/UCEFfhr0RoJBQl0x58LIqGYQ/featured) is mert ott bemutatjuk a webáruházban kapható termékeket. Nagy szeretettel várunk a webáruházhoz tartozó facebook csoportban is: https://www.facebook.com/groups/528263928485639 ahol akár te is elmondhatod miről szeretnél többet megtudni.
Bár az OFF-on nem leszünk jelen a vásártéren, de minden kedves látogatónak szeretnénk majd kedveskedni egy kis meglepetéssel, egy kedvezmény kupon formájában amit majd a belépőjegyhez csatolunk.
Amúgy meg összefuthatunk az OFF-on, mert mint látogató és támogató mi sem hagyhatjuk ki ezt a remek eseményt! Gyertek ti is!
Addig is fogadjátok szeretettel ezt a kedvezmény kupont, ami 15% kedvezményre jogosít fel a közbélések/vetexek, amerikai patchwork méterárú és foltvarró eszközök árából. Ezt a kuponkódot: “FOLT2021NYAR”, és szeptember 30-ig érvényes, a rendelésed véglegesítésekor kell begépelned a megfelelő mezőbe.
Ha a Magyar Foltvarró Céh tagja vagy és a vásárlásod véglegesitésekor begépeled a „MFC2021B” kuponkódot minden nem akciós termék árából, kapsz 10% kedvezményt.
Egy vásárláskor egy kupon érvényesíthető és cask a nem akciós termékekre érvényes. Gyere nézz be te is hozzánk, várunk sok szeretettel: www.butika.hu.”

Mütyür Műhely ajánlata

Immár 4 éve! 2017.08.16-án vált álmunk valóra, és megnyitottuk boltocskánkat. Sok minden történt ez idő alatt… Rengeteg élménnyel, tapasztalattal gazdagodtunk, még több kedves emberrel találkoztunk, ismerkedtünk meg. Tavaly télen átköltöztünk a Luther udvarba ahol egy tágasabb üzletet és műhelyt rendezhettünk be. Szívvel-lélekkel azon vagyunk, hogy termékeinkkel, tudásunkkal segítsük a hozzánk betérőket, a varrás és kézimunka kedvelőit, az alkotni vágyókat.
Készletünket folyamatosan bővítjük. A foltvarráshoz szükséges alapanyagok és kellékek mellett a horgoláshoz, hímzéshez, és egyéb kézimunkához is kínálunk eszközöket, hozzávalókat.
Kínálatunkból:
Patchwork méteráru, rövidáru
Foltvarrás kellékei,eszközei
Olfa, Prym termékek
Horgolás, kézimunka kellékei
Perlé, Mouline hímzőfonalak

Mütyür Műhely Kft. – 6000 Kecskemét, Luther udvar, 06-76-383-645, H-P 10-18, Szo 9-12

Találkozzunk az OFF-on is!

Aranyrojt ajánlata