TAVASZI SZIROM

JÁTÉK!

A Foltvarrók napja alkalmából játszani hívjuk a Magyar Foltvarró Céh tagjait. Reméljük, hogy ezzel is ösztönzünk Benneteket arra, hogy ez a kedves tavaszi minta ne UFÓként végezze valamelyik doboz mélyén.

A játék nagyon egyszerű. Készíts egy tűzött, befejezett darabot a blokk(ok) felhasználásával. Máris nyertél, van egy vadonatúj asztalközeped, terítőd, futód, faliképed vagy párnád. De tovább is van.
Küldd el a kész mű fotóját, és mi közönségszavazást szervezünk. A legtöbb szavazatot kapó mű alkotója lesz a közönségdíjasunk.
De tovább is van. A többi alkotás készítője között kisorsolunk egy újabb díjat. Itt igazán csak a szerencse fog számítani, nem az ügyesség, precizitás, vagy a mozgosítható barátok száma.
És még itt sincs vége. Hozd el az alkotásodat a Magyar Foltvarró Céh közgyűlésére. Ebből rögtönzünk ott egy kiállítást. Közöttük sorsoljuk ki a harmadik díjat.
A sorsolásokat a közgyűlésen tartjuk, a díjakat azonnal át is adjuk.

Jöjjenek most a részletek.
Nevezés:
Küldd el a műved a fotóját a hunpatch@foltvarro.hu e-mail címre 2024. április 6-án éjfélig.
A levél tárgya Foltvarrók napja legyen, a levél szövegében add meg a teljes neved és tagsági számod.
Szabályok:
A játékban kizárólag céhtagok vehetnek részt!
Csak a határidőre, e-mailben érkezett fotók játszanak. (Sem Facebook bejegyzést, sem Messenger üzenetet nem tudunk figyelembe venni.)
Pályázni olyan munkákkal lehet, amelyek legalább egy blokkot tartalmaznak a foltvarrók napi mintával és készen vannak, azaz
terítő, futó, stb esetén 3 réteg tűzve szegve
párna 2-3 réteg tűzve párnával együtt

A munkákról készült fotókat a foltvarro.hu oldalon is közzétesszük egy galériában.