ŐSZI TÁBOR Orosháza Gyopárosfürdő – 2023. október 13-15.

BETELT – JELENTKEZÉSEKET MÁR NEM FOGADUNK

Egy újabb bevált hely, hagyomány, amin kár lenne változtatni… Ha őszi tábor, akkor Orosháza. Mind a hely, mind pedig az ellátás szempontjából tekintve tökéletes, az esti fürdőzés pedig már csak hab a tortán.
Megszokhattátok azt is, hogy valami tematikát próbálunk felépíteni, ötleteket adunk, mindenki eldöntheti mi tetszik, mi felel meg a képességeinek, aztán készül belőle valami késztermék.

APPLIKÁCIÓ

Idén arra gondoltunk, hogy előszedjük az applikálás minél több változatát, amikből tartunk egy kis ízelítőt. Ezután mindenki kiválaszthatja, neki melyik tetszik legjobban, majd azzal a technikával tudja díszíteni az új táskája elejét, vagy készíthet párnát, terítőt, faliképet. Ugye, hogy izgalmasan hangzik? Mi már nagyon várjuk, reméljük velünk tartasz te is!

TÁBOR RÉSZVÉTELI DÍJ
Céhtagoknak: 54.900,-Ft
Nem céhtagoknak: 60.900,-Ft

A részvételi díj tartalmazza a svédasztalos reggelit, a svédasztalos meleg vacsorát, a tanfolyamok díját, és a fürdő belépőt.

 Bankszámlaszám: 11703006-20410559

A hotel étterme igény szerint biztosít 3 fogásos ebédet 2.600,- Ft áron. (Táplálkozási allergiákat, étkezési szokásokat, diétákat figyelembe vesznek.)
Elhelyezés 2-3 ágyas szobákban.
Családtagokat is szívesen látunk. Hozzátartozók által fizetendő díj: 33.900,- Ft (reggeli, vacsora, fürdő belépő).
A fenti díjakon felül 18 éven felülieknek 400 Ft/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő a szálloda recepcióján. Parkolási díj 600 Ft/gépjármű.
Ha nem kérsz szállást, a tanfolyamok díja céhtagoknak: 21.000,- Ft, céhen kívülieknek: 27.000,- Ft