Kedves Foltvarrók!

A nagy érdeklődésre való tekintettel idén ismét találkozhatunk a JUKI Magyarországgal az OFF-on. Mint a korábbi Országos Foltvarró Fesztiválokon most is szuper varrógépeket láthattok, amelyeket ki is próbálhattok a helyszínen.  Idén is megtekinthető sokak nagy kedvence a JUKI TL2200QVP névre hallgató hosszúkaros quilting varrógép. Kis hazánkban most először bemutatják a JUKI 2 új csúcs szuper háztartási varrógépét a JUKI DX7 és NX7 típusokat.
Sok meglepetéssel, ajándékokkal készülnek, és egy varróversennyel, amelynek fődíja a foltvarró csoportotok számára egy JUKI háztartási varrógép lesz.
A JUKI Magyarország már nagyon készül!

VARRÓVERSENY FOLTVARRÓ CSOPORTOK SZÁMÁRA JUKI MAGYARORSZÁG JÓVOLTÁBÓL
IDŐPONT: 2021. szeptember 11. , szombat 13:00 óra.
Helyszín: Művészetek Háza színházterem – JUKI színpad

A varróversenyen az ország 10 csoportja vehet részt, 1-1 fő delegálásával, összesen 10 fő. A jelentkezéseket folyamatosan várjuk. Jelentkezési lap elküldése: darabont.csilla@foltvarro.hu. A részvétel ingyenes.

FELADAT: TŰZÉS – fénykép alapján a Juki által biztosított gépeken, melyet a versenyzők a helyszínen kapnak meg.

Amit hoznotok kell: színes cérnák, és, ami egy foltvarró utazó táskájában lenni szokott.

A versenymunkákat a Művészetek Háza színpadon kiállított TL-2200QVP vagy a TL-2010Q varrógépeken választhatóan lehet majd elkészíteni. Egy munkára kb. 10 perc jut.

A varróverseny munkafolyamatát a JUKI kivetíti. Az elkészített alkotások a Művészetek Háza színpadán kiállításra kerülnek, melyeket az MFC által delegált szakmai zsűri értékeli , 3 nyertest szavaz meg.

Gyakorlàsra fel!

DÍJAK

I. helyezett FŐDÍJ – JUKI háztartási varrógép.

II. – III. helyezett nyertese ajándékcsomagot kap.
És, hogy senki ne távozzon üres kézzel, a verseny minden résztvevője kap egy kis csomagot.

Tartsatok velünk!