Jámbor Rudolfnak hívnak – ismerősöknek a kis Rőfös Rudi -, Orosházán élek feleségemmel és öt gyermekünkkel. Édesapám 1987-ben, hatéves koromban nyitotta meg első boltját Orosházán, a Rőfösboltot, ahol – egyedüli fiaként- húgaimmal nevelt a szakmára, nagyon magasra helyezve a lécet, mind szakma-, mind a textil szeretetét illetően.
Iskoláim és a katonaság után 2002-ben indítottuk a városban második boltunkat, a Lakástextilboltot a Kossuth Lajos u. 34. szám alatt.
Nemcsak Orosházán, hanem Hódmezővásárhelyen is megtalálhatóak vagyunk a Rőfösboltban a Dr. Rapcsák András utca 20. szám alatt.
Üzleteink mellett – varrónő édesanyám jóvoltából- egy kisebb varrodát is működtetünk, így a kereskedelmi értékesítés mellett a szolgáltatás is fontos része tevékenységünknek. A függöny-, és sokféle lakástextilvarrás, illetve ehhez kapcsolódóan a vevői igények felmérése, valamint kivitelezése talán a legfőbb szolgáltatásunk. Az elmúlt közel 20 szakmában eltöltött évem alatt számos családi ház- illetve lakás, iskola (Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Baja, Gyomaendrőd, Budapest), kórház (Békéscsaba, Gyula, Miskolc, Orosháza, Szentes), szálloda (például egyik legszebb a GLORIUS Szálló Makón) függönyözését tudhatjuk magunk mögött.

Munkáink során fontos számunkra, hogy vevőink elégedettek legyenek és visszatérjenek hozzánk, ezért minden visszajelzést szívesen fogadunk, és megfontolunk.

A függöny- és dekoranyagok mellett üzleteinkben megtalálhatóak különféle textíliák nagy választékban, valamint ágyneműgarnitúrák, ágyterítők, paplan, párna, viaszosterítők, cipzárak, ferdepántok, töltőanyagok, karnisok és más függönykiegészítők, hamarosan némi rövidáruval bővítjük készleteink keresztmetszetét. Nyitottak vagyunk kedves vásárlóink igényeit meghallgatva, rugalmasan irányítani készletezésünket.

ár személyes találkozásunkat üzletünkben nem pótolja, de a kor igényéhez igazodva nemsokára induló online boltunkban akár otthonról is válogathatnak termékeink közül. A www.aranyrojt.hu weboldalon akciókkal és frissülő árukészlettel várjuk az érdeklődőket, a foltvarró társadalom részére pedig külön kupon-akciókkal kedveskedünk!

Reméljük, hogy hamarosan Önt is a Vásárlóink között köszönthetjük!
Szeretettel várjuk!