A JUKI több mint 80 éve gyárt háztartási varrógépeket, ez idő alatt pedig olyan folyamatos fejlődésen ment keresztül a gyártási folyamat, mely eredményeként hatékony és megbízható gépek kerülnek ma le a gyártósorról.
A JUKI háztartási és ipari varrógépekkel olyan csodás alkotásokat készíthet, melyeknek csupán a képzelete szabhat határt.
Nézetünk szerint a varrás egy életérzés, nem csupán szórakoztató, de kreatív elfoglaltság, mely értéket szolgáltat a család életéhez. Legyen az hímzés, vagy varrás; javítás, vagy egy eredeti ötlet létrehozása; a JUKI varrógépek segítenek valóra váltani a képzeletét!

Mi a Contec Kft ezért tettük le a voksunkat e mellé a márka mellé, mint varrógép nagy- és kiskereskedelem.
Az évek során a fejlett technológiával eredményesen versenyt tartó JUKI cég képes volt az ipari technológia számos előnyét adoptálni a háztartási varrógépek piacára is.
Manapság a JUKI szintén beágyazza az ipari gépek előnyös tulajdonságait a háztartási gépgyártásba, úgy mint a pedállal kontrollálható szálvágó és anyagtovábbító funkció, mely alapvetően ritka tulajdonság a háztartási gépek piacán. A JUKI az általános háztartási és ipari varrógépek gyártásának piacán vezető szerepet tölt be és csakis a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő varrógépeket állít elő, melyben Ön időről időre nyugodt szívvel megbízhat!

Elérhetőségeink

Contec Kft.

2045 Törökbálint
Bajcsy-Zsilinszky u. 69
Telefon: +36-23-339-771
email: contec@contec.hu, info@jukimagyarorszag.hu