Fotórealisztikus kép

A workshopon egy fotorealisztikus quilt készítését mutatom meg. A mintánk egy szép színes madár lesz: gyurgyalag, vagy jégmadár.

A workshopon lépésről lépésre megmutatom a quilt készítésének fázisait. Az előkészítő munkálatokat együtt kezdjük el. A rendelkezésünkre álló időkeretbe, nem fog beleférni a teljes quilt elkészítése, de minden fontos lépést meg fogok mutatni és a felmerülő kérdéseket megbeszéljük. Ezzel a technikával készítettem el, az elmúlt években az OFF pályázati felhívásaira a beadott munkáimat. ( Semmi játék, csak sport, Trabant, Csenge portréja) A technikát idő közben folyamatosan csiszoltam, és mára úgy érzem, teljesen kiforrott. A kép készítése közben, ezt a módszert fogom megmutatni.

Mit kapsz, ha részt veszel?
A workshop alap ára tartalmazza azokat az alap-anyagokat, ami mindenképpen szükséges a technikához, de a színes anyagcsomagot nem!
Ezen kívül kérhetsz tőlem színes anyagcsomagot is a kép elkészítéséhez. Jó minőségű bali batik és pamutvászon anyagokat válogattam össze. A csomag értéke 6500,-Ft
Ez tartalmaz egy A3-as méretű háttér anyagot és kb. 1 méternyi batik anyagot kb. 15 különböző anyagból.
Mit érdemes magaddal hoznod?
hegyes kisolló,
B-s ceruza
S-es, vagy M-es alkoholos filc

Varrógép! Lehet hozni, de attól tartok a varrásig, csak annyira jutunk el, hogy megmutatom. Így ha ez problémát jelent, nyugodtan otthon hagyhatod.

Kerékgyártó Szilvi

Tanfolyam helyszíne: Veszprém, Táborállás tér 1. AGÓRA Művelődési Központ

Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 20.

Márkófolt Varrókör Egyesület számlaszáma: OTP 11748007-20194695

5 főnél kevesebb jelentkező esetén a tanfolyamot nem tartjuk meg.