Kedves Foltvarrók!

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2022-ben is találkozhatunk a JUKI Magyarországgal az OFF-on. Mint a korábbi Országos Foltvarró Fesztiválokon most is szuper varrógépeket láthattok, amelyeket ki is próbálhattok a helyszínen.  Idén egy új hosszúkaros quilting varrógép tekinthető meg, melynek becses neve: JUKI-350QVP Miyabi. Ő a JUKI nagykaros TL-2200QVP továbbfejlesztett verziója.

 

Bemutatjuk a JUKI új hosszúkaros szabadtűző varrógépét a JUKI Miyabi J-350QVP S-t.

Élvezd a kivételes gépi szabadtűzés élményét otthonodban a JUKI professzionális minőségével. A Miyabi beépített SmartStitch öltésszabályozó rendszerének köszönhetően nem kell aggódnod, hogy az öltések különböző méretűek lesznek. Szenzorok segítségével pontosan figyeli a mozgást, így az öltéstávok tökéletesek lesznek. A nagy 30” X 30” (76,2 cm x 76,2 cm) varrófelület elegendő teret biztosít a nagyobb quiltek tűzésére is. Igény szerint kerettel is felszerelhető ami tovább növeli a levarrható méretek lehetőségét. A J-350QVP S tökéletes az olyan foltvarrók számára, mint TE, akik a kiváló minőségű és professzionális projekteket szeretnél megvalósítani. Fedezd fel az igazi eleganciát a JUKI Miyabi J-350QVP-vel!

Specifikációk:
Öltési sebesség: 2.200 öltés / perc
Tűpozícionálás: Le / Fel
Tű rúd magasság: 35mm
Talp emelés: 4,5mm
Direkt meghajtású motor
Öltésszabályozó rendszer
Automata szálvágás
Multifunkciós pedál
Made in JAPAN

Idén is lesz varróverseny, amelynek fődíja a foltvarró csoportotok számára egy JUKI háztartási varrógép lesz.

VARRÓVERSENY FOLTVARRÓ CSOPORTOK SZÁMÁRA
Időpont: 2022. szeptember 10., szombat 13:00 óra.
Helyszín: AGÓRA Művelődési Központ – KAMARA terem
Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 1.

VARRÓVERSENY FŐDÍJ

FELADAT:  egy kép vagy kompozíció varrása tetszőleges technika alkalmazásával.

TÉMA: A HELYSZÍNEN KAPJÁTOK MEG.

A varróversenyre 9 foltvarró céhcsoport jelentkezését várjuk. Egy csoportból max. 3 főt delegálhattok.

A varrás 3 turnusban történik. Egyidőben 3 csoport varr 3 varrógépnél. A varrógépek, amelyeken varrni fogtok: TL-2010Q félipari háztartási varrógép. Egy turnus varrás ideje összesen 1 óra; 20 perc tervezés/előkészület, 40 perc varrás. Minden csoport kap egy egységcsomagot, amely minden kelléket és alapanyagot tartalmaz a feladat elvégzéséhez. Saját varrókészletedet, munkaeszközeidet hozd magaddal: vágólap, körkés, olló, bontó, vonalzó stb.

Az elkészített alkotásokat az MFC által delegált szakmai zsűri értékeli, 1 nyertes csoportot szavaz meg.

VÁRJUK JELENTKEZÉSETEKET!

A részvétel ingyenes.