Övtáska

Nagy örömmel fogadtam a 2021 OFF-ra a felkérést, hogy tartsak tanfolyamot! Már régóta kacérkodtam egy övtáska megvarrásával. No, nem arra a régi „hasitasira” gondolok! Hanem, ami egy-két éve újra divat lett. Beépült a fiatalok ruhatárába is. S nem is mindig az övtartókban hordják, hanem csak lazán, vállra vetve! A képen látható táska az alapminta! Igyekszem sok-sok variációt készíteni, amivel kedvet tudok csinálni az elkészítéséhez. S hogy mitől lesz ez újrahasznosított? Hát attól, hogy kezdj el keresgélni a szekrényedben. Kinőtt szövetszoknya, megkopott farmer, régi vászonruha, bármelyik jó lehet! Tehát, ha valakinek megtetszik ez a téma, szeretettel várom ősszel a tanfolyamon!

Tanfolyam ideje (6 óra): 2021.09.11. szombat 12-18 óra

Tanfolyamok helyszíne: Pilisvörösvár Művészetek háza (2085 Pilisvörösvár Fő utca 127.) , valamennyi tanterem az emeleten van, de az épületben lift működik.
Jelentkezési határidő: 2021.08.20.
Részvételi díj
– céhtagoknak 6.500,-
– nem céhtagoknak 7.500,-

A tanfolyamon való résztvevők száma max. 15 fő ezért kérjük, hogy a részvételi szándék esetén a jelentkezési lapot aláírva, a részvételi díj befizetésével egyidejűleg küldjétek meg a krauszne.erika@foltvarro.hu e-mail címre.

Magyar Foltvarró Céh számlaszáma: OTP 11703006-20410559
A megjegyzésbe kérjük feltüntetni a tanfolyami résztvevő nevét/céh tagsági számát oktató nevét

5 főnél kevesebb jelentkező esetén a tanfolyamot nem tartjuk meg.

A jelentkezések feldolgozása folyamatosan történik, az érintettek számára jelezni fogjuk ha az adott tanfolyamra már nem tudjuk elfogadni a jelentkezését illetve a fb-on és a honlapon is jelezzük ha betelt egy tanfolyam.

A jelentkezési határidőt követően küldjük meg részetekre az egyes tanfolyamokhoz kapcsolódóan az előkészületi listát melyik teremben lesz az oktatás
egyéb hasznos információkat.

Az OFF idejet alatt a MFC Adatvédelmi szabályzatában foglaltak figyelembevételével fotó ill. hang-, vagy videofelvétel készülhet. Adataitokat a tanfolyammal kapcsolatban kezeljük és tároljuk továbbá a tanfolyamok oktatóinak kérésre továbbíthatjuk.

Kérjük, hogy a tanfolyamokra annak tudatában jelentkezzetek, hogy amennyiben a járványügyi helyzet előírja az OFF rendezvényeinek helyszínén (Pilisvörösvár Műv.ház és Zeneiskola) a Védettségi igazolvány bemutatását, akkor azt kérésre az arra kijelölt személynek a helyszínen be tudjátok mutatni.