Őszi tábor 2024. – Bábolna

2024. október 4-6.

Azon az immár hagyományos célkitűzésünkön nem változtatunk idén sem, hogy mindenki kész alkotással tud távozni vasárnap, ha akar.

Tavaly az applikáció különböző formáit próbálhatták ki a résztvevők, idén különleges segédanyagok sokféle felhasználási módját ismerheti meg, aki velünk tart.

Valószínűleg sokan hallottatok már a freezer papírról, a különböző vízben oldódó vetexekről (Soluvlies, Solufix), de talán kevesebben vagytok, akik már ki is próbálták. Nos itt a nagyszerű alkalom. A táborra készülés közben összesen nyolcféle felhasználási módot számoltunk össze. (És itt most nem beszélünk a Vliesofixről, avagy kétoldalú ragasztóról, amit mindenki ismer, és szintén használunk, csak nem a megszokott módon.)

A kísérleti darabokból a végére természetesen összeáll egy falikép, amolyan minta-quilt.

A kipróbáláshoz szükséges segédanyagokat a tábor ára tartalmazza, illetve aki többre vágyik, a helyszínen is tud vásárolni belőle. De a tábor után támogatóinknál is megtaláljátok ezeket.

A jelentkezőknek a további tudnivalókról levelet küldünk.

Helyszínként Bábolnát választottuk, ezúttal a dunántúli foltvarróknak kedvezve. Ez is egy bevált hely, a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok, ami igazán szép környezetet biztosít számunkra.

A varrótér tágas, a szobák közelében van. Akik voltak már itt, tudják, mire számíthatnak.

A birtokon 24 órás portaszolgálat üzemel.Parkolni ingyenesen lehet a területen, jól védett belső udvarban.

Elhelyezés 2-3 ágyas szobákban. Az árak a szállást, mindhárom napra a kétfogásos ebédet és a tanfolyamot tartalmazzák. A Bábolnán jól megszokott reggeli két kifli is jár, illetve kávé és víz is lesz. Családtagot is szívesen látunk.

Megjegyzés: a háromágyas szobák elfogytak!

Részvételi díj

Elhelyezés Ár
Céhtagoknak 2 ágyas szoba 54.000 Ft
Nem céhtagoknak 2 ágyas szoba 59.000 Ft
Hozzátartozónak 2 ágyas szoba 33.000 Ft

SZÉP kártyát sajnos nem áll módunkban elfogadni.

Jelentkezési és befizetési határidő: szeptember 23.

Jelentkezés
Jelentkezés