Ez itt az én házam, ez itt az én hazám…,

… és még sorolhatnám. Ugye, nem kell sokáig gondolkodni neked sem, hogy eszedbe jusson egy szeretett, vagy ismert dal a házról?

A márciusi Hírfoltokban már olvashattátok a felhívásomat, miszerint arra kértelek titeket, varrjatok egy házikós blokkot. Lehet az kunyhó, viskó, panel, vagy akár palota. A lényeg, hogy ház legyen. A sajátod, vagy éppen egy elképzelt. Rád van bízva.

Készítheted bármilyen technikával. Csak fedlapot adj le. Ha vékony alapra dolgozol, vasald be a legvékonyabb vetexszel.

A méretek: 20x20cm (nettó), tehát varrásráhagyással 21,5×21,5cm. Ez az alap méret, persze ettől el lehet térni, hiszen ha csoportosan készítitek, vagy nagyobb házat álmodtok meg, esetleg egy tornyot, templomot, sorházat, ott kell terület építkezni. Éppen ezért a méret legyen 20-al osztható + VSZ! Tehát 20×40, 20×60, 20×80, 40×40, 40x60cm, és így tovább. Csak ne feledd el hozzászámolni a varrásszélességet, tehát pluszban 1,5cm-t!!!

A közgyűlésen már kaptam egy jó párat, de még nagyon várom a tiédet is, hogy teljes és óriási lehessen a mi kis városunk.

A blokkok leadásának határideje: július 15.

A kész munkákat elhozhatod Balatonba, a szabadban varrásra, vagy elküldheted valakivel. De ha tudod, hogy addig táborban is találkozunk, oda is jó lesz. Illetve, ha sehogy nem futunk össze, akkor küldd el postán a céh címére (Magyar Foltvarró Céh, Sulyok Levente részére, 1202 Budapest, Vasút sor 12. fszt/1.).

Kalandra fel, elő a téglákat és épüljenek azok a csodás házikók!

Szép nyarat és jó alkotást kívánok mindenkinek!

Sulyok Levente

Határidőig hátralévő idő
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec